Hulp bij geldzorgen voor ondernemers

Ben je ondernemer en heb jij zorgen over geld? Wij luisteren naar jouw verhaal en kijken wat jij nodig hebt voor een eerste stap naar een financieel gezonde toekomst. We verwijzen naar:

  • Een adviseur die jou helpt om al jouw mogelijkheden in kaart te brengen.
  • Iemand die alle regelingen kent en jou helpt hier gebruik van te maken.
  • Een coach die jou helpt om jouw businessmodel aan te passen aan deze tijd.
  • Een adviseur die eerlijk kijkt of je bedrijf levensvatbaar is en eventueel helpt deze te beëindigen.

Wij brengen je in contact met de partij die jou verder helpt. De eerste adviseurskosten zijn voor rekening van partners van Geldfit Zakelijk.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 – 17:00 uur.

Of doe de online test van Geldfit Zakelijk

Steeds meer ondernemers hebben het moeilijk in deze tijd van corona. Geldfit Zakelijk helpt jou om jouw onderneming financieel fit te laten worden of te blijven.

Dit werkt via een korte test. Na het beantwoorden van een paar korte vragen (2 min) krijg je een persoonlijk advies. Je ziet ook gelijk bij welke adviseur je terecht kunt voor hulp. De eerste adviseurskosten zijn voor rekening van partners van Geldfit Zakelijk.

"Als ZZP’er heb ik teveel vertrouwd op mijn boekhouder...

... en dan moet je ineens lastige keuzes maken. Je dochter moet eigenlijk een nieuwe fiets voor school, maar de BTW moet ook betaald worden. Dan was de keuze: of BTW betalen, of die fiets."

"Ik kan mijn personeel niet meer betalen...

... dit hadden we begin 2020 nooit verwacht. Voor de corona-crisis liep onze zaak goed, we waren 7 dagen per week open en ook via internet kwamen inkomsten binnen."

"Ik val overal net tussen...

... omdat mijn inkomsten te hoog zijn. Mijn vaste lasten zijn alsnog hoger dan mijn inkomsten, waardoor de schuld wel oploopt. Soms heb ik het gevoel dat ik pas geholpen word als ik echt in de goot eindig."