Hulp bij geldzorgen

Heb je geldzorgen? Bel dan gratis naar het telefoonnummer 0800-8115. Wij luisteren naar jouw verhaal en denken met je mee. Wij kunnen je ook in contact brengen met hulp bij jou in de buurt.

Bel nu of begin een chat.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 – 17:00 uur.

Wat kan je verwachten als je belt?

icons_white_phone2

Bel of chat met 0800-8115

een luisterend oor

Wij luisteren naar jouw verhaal en denken met je mee.

een helpende hand

Heb je meer hulp nodig? Als jij het goed vindt, dan brengen we je in contact met een organisatie bij jou in de buurt.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 – 17:00 uur.

Of doe de online test van Geldfit.nl

Geldfit.nl helpt jou om financieel fit te worden of te blijven.

Dit werkt via een gratis korte test. Na het beantwoorden van een paar vragen (2 min), krijg je een persoonlijk advies. Dit advies bestaat uit tips die jou helpen om financieel fit te blijven of te worden. Je ziet ook gelijk bij welke (lokale) organisatie je terecht kunt voor hulp.

Geldzorgen kunnen iedereen overkomen

Meer dan 1 op de 5 huishoudens heeft lichte tot ernstige geldzorgen. Onze belangrijkste tip: blijf er niet alleen mee rondlopen. Te lang worstelen met geldzorgen is niet goed voor jou én niet goed voor je portemonnee. Want kleine geldzorgen kunnen snel groter worden.

Hulp
Dus kom in actie! Doe de test op Geldfit.nl, bel 0800-8115 of chat met een van onze medewerkers. Want er staan mensen klaar om jou verder te helpen.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 – 17:00 uur.

Top 10 geldzorgen van Nederland in 2021

2021 was voor veel mensen een spannend jaar. Veel mensen kregen te maken met de financiële zorgen.

Iedere maand bellen honderden mensen naar 0800-8115, het landelijk telefoonnummer voor hulp bij geldzorgen. Medewerkers luisteren naar het verhaal, denken mee en brengen als dat gewenst is de beller in contact met passende hulp.

Soms waren mensen verdrietig, gefrustreerd of moedeloos. Door onze praktische tips wisten zij vaak weer hoe ze een stap verder konden komen. Ben jij benieuwd waar Nederland zich zorgen om maakt? Je leest het in dit artikel.

"Mijn buurman heeft het financieel zwaar. Ik maak me zorgen."

Dit is 1 van de redenen waarom honderden mensen maandelijks naar ons landelijke telefoonnummer 0800-8115 bellen. Ben jij benieuwd naar andere redenen en wat zij aan het gesprek hebben gehad? Lees hier meer ervaringsverhalen.