Het verhaal van Rosemarijn

De situatie

“In 2011 heb ik een groot deel van mijn zaken verkocht. Ik heb een klein gedeelte naast mijn pensioen gehouden. Voor de coronacrisis liep onze zaak goed. We waren 7 dagen per week open en ook via internet kwamen inkomsten binnen. Maar nu moet alles dicht en blijf ik wel met de vaste kosten zitten. Als het nog langer duurt, moet ik toch financiële regelingen gaan treffen.

Ook al hebben we minder inkomsten, we moeten de vaste lasten blijven betalen. Dit gaat wel om forse bedragen. En dan heb ik het nog niet eens over de lonen en belastingen. Met een beetje hulp van de overheid kan ik nu wel wat dingen betalen. Ik heb een voorschot gekregen, maar dit voorschot is veel te weinig.

0800-8115 schoot te hulp
Ik heb 0800-8115 gebeld omdat ik op zoek was naar regelingen in verband met corona. Tijdens het zoeken op internet kwam ik dit telefoonnummer tegen. Via 0800-8115 heb ik bij mijn bank een noodzakelijke financiering aangevraagd. Ik ga er namelijk vanuit dat als de situatie niet veranderd, we financieel het einde van dit jaar niet gaan halen. De situatie is gewoon zo erg.

Tips voor andere ondernemers
Volg de Kamer van Koophandel en de Rijksoverheid. Zorg dat je weet op welke subsidies je recht hebt. Lees veel op internet!”

0800-8115 wees Rosemarijn in de juiste richting om van haar geldzorgen af te komen. Ook geldzorgen met jouw onderneming? Bel ons, wij luisteren graag naar jouw verhaal.

Terug naar: Artikelen